Legday

God morgon 🙂

En bra start på dagen innebär en bra fortsättning på dagen, mina visdomsord till er denna morgon haha ^^ Nej men börjar dagen bra så brukar det hålla i sig, därför är jag glad att jag fick spendera även denna vardagsmorgon på gymmet för att kämpa mot mina resultat. En powerwalk i 1 timme och ett legdaypass blev det efter det, awesome! Benpress, legcurl och lite gynstol för insida & utsida lår blev det innan lite magövningar fick avrunda passet. Kände mig stark idag, kändes riktigt bra i benen och det känns fantastiskt att jag har så mycket styrka i kroppen. Älskar det!

Men nu blir det skola hela dagen följt av några timmars jobb, idag ska vi bland annat gå igenom youtube och det här tror jag kommer bli lärorikt för att ta tag i min youtube-kanal som fortfarande going strong med 1 klipp haha 😀 Måste planera det där, men känner att jag inte har en bra plats att filma på så får göra lite research kring vart och vad jag ska lägga upp. Träning, kanske några tutorials inom makeup, tips och lite pepp kanske skulle vara intressant? Samt lite haul? Vad tycks, vad vill ni se på min youtube? 🙂

20161003_075326 20161003_074028 20161003_073923