Everything Starts With Great Underwear

Hur många av er tror att ni går i rätt bh-storlek? Enligt statistiken så går 80% av alla kvinnor i fel bh-storlek vilket resulterar i obekväma bhar, ett ryggparti som ständigt åker upp så att man alltid måste rätta till bhn, man känner sig otrygg, dina axlar kan riskera att bära bröstens tyngd, ryggen kan ta stryk om man har stor byst och en fel storlek kan resultera i att sina bröst kommer hänga 15 cm längre ner när man blir äldre.

Men varför är det så, varför är man inte mer kräsen när det kommer till sina bhar utan istället tar det första bästa man hittar som man tycker sitter någotlunda ok. Dina underkläder är ju det du har närmast kroppen, som ligger närmast dina kvinnliga kroppsdelar, som lägger grunden för hur dina kläder kommer sitta – men även det viktigaste- hur du kommer känna dig med kläderna på.  En fel storlek på din bh och dina trosor påverkar dig mer än du tror, det stör dig, kroppen känner av det, du känner dig osäker.

Det en bh ska göra är att bara sitta runt bröstkorgen och göra sitt jobb, du ska inte känna av den, du ska inte behöva tänka på den utan den ska ge dig det stödet du behöver och få dig att känna dig snygg. Självsäker. Stark. Det många tycks glömma bort med sin bh är att allt sitter i omkretsen, stödet kommer inte från kuporna och inte heller från axelbanden utan har du en för stor omkrets (vilket är det vanligaste misstaget folk gör i köp av bh i rädsla av att det sitter för tajt) så har du inget stöd alls. Man kan jämföra det med att inte gå med någon bh alls, så viktig är omkretsen. När man har hittat den så kan man sedan fokusera på kuporna och vilken modell som passar just dig.

Välkomna in till Hunkemöller i Mall of Scandinavia så kan jag och mina kollegor hjälpa dig att hitta din rätta storlek som kommer göra en enorm skillnad på hur du kommer känna dig i dina underkläder. En natt och dag känsla, men du kommer märka skillnaden.

I samarbete med Hunkemöller i min roll som ambassadör för märket.

20160915_151407