lets Go And Workout This Morning

God morgon ^^

Satan vilket bra pass jag fick till nu imorse, kanske inte ett så jättelångt pass men ett bra pass. När det kommer till träning så handlar det inte om hur mycket eller lite tid man lägger ner när man väl har tagit sig till gymmet utan snarare om hur man ta vara på tiden när man är där 🙂

Var ganska så trött imorse så trodde inte det skulle gå så bra på gymmet, men jag orkade gå en powerwalk i ett högt tempo (Yeey) och jag orkade pressa mina ben i 3 övningar innan jag var tvungen att hoppa in i duschen och ta mig till skolan. Försökte mig på att göra squats i smith-maskinen med ca 15 kilo i vikt men det gjorde ont i högra knät bara av att gå ner till 90-grader så måste ta det försiktigt med den övningen. Körde benpress och legcurl för baksida lår efter det innan jag körde mage. Det känns ändå väldigt bra, är nöjd och jag kommer nog få ont i låren och rumpan efter de få övningarna haha ^^

Men nu blir det skola, vi ska presentera vår idé till en facebook-sida som vi ska arbeta med under 8 veckors tid. Spännande att få använda de olika verktygen som finns inom sociala media för att få sidan att växa. Så det här är en riktigt facebook-sida som vi skapar själva och bygger upp. Otroligt spännande 😀

20160928_072651

20160928_074416 20160928_074404 20160928_075129