Med Målet I Sikte

God morgon ?

Spenderade min morgon idag med att återigen vara på gymmet, en sån fantastisk känsla det ger mig alltså. Känner mig så stark, som att jag klarar av allt som jag tar mig ann. Var dock sjukt trött imorse att jag nästan inye kom upp och på vägen till bussen så blev jag och älsklingen nästan nedsprugna av 2 älgar vi såg kom springandes i mörket. Alltså den paniken och hjärtklappningen som uppstår i ett sånt möte (händer mig ofta nu känns det som haha), speciellt i mörkret när man inte ser vart dom är någonstans ? Scary!

Vi överlevde haha och jag har precis betat av ett lite segstartat pass på gymmet. Började med en ganska så oeffektiv powerwalk på 1 timme då jag inte orkade gå så snabbt haha (men bättre än inget) men när jag körde tricpes och bröst efteråt så kände jag mig stark. Taggad och laddad på att bygga upp mina muskler, bland annat när jag körde pulldowns och bröstpress, jäklar vad jag tog i och kände hur musklerna fick arbeta ☺ Underbart!

Jag har mitt mål i sikte, jag vet vart jag kan pusha min kropp, hur mycket jag egentligen klarar av och jag vet vad jag kan kämpa mig till. Jag kommer ta mig dit igen, det gäller bara att börja och sen så är jag ett steg närmare målet. För varje dag kommer jag ett steg närmare!

Men nu blir det jobb! ☺

20160927_083532

20160927_083549