En Eftermiddag På Gymmet

Nu jäklar alltså, nu var jag på gymmet idag också –  pass nummer 2 denna veckan och det är jag stolt över. Det är mer än vad jag har tränat under de senaste veckorna känns det som haha Kanske är på gång med något nu 😀

Jag tror ni vet om mina träningsrutiner vid det här laget, men en powerwalk och lite rygg blev det idag. Känns inte som att passet blir komplett om jag struntar i min cardio, men jag tror att jag måste tuffa till den lite. Öka volymen, öka intensiteten. Ni vet dom historierna man läser om i tidningsreportage och hör folk berätta där de gått ner ett x antal kilon och minskat x cm runt midjan av att t ex. börja jogga. Det krävs egentligen inte så mycket mer för att en förändring ska ske på kroppen och din hälsa. Ändra kosten lite, minska ner på sötsakerna, unna er det på helgerna och rör mer på er. Då kommer det hända mycket.

20160920_162044 20160920_171442