Träning

Fick till ett ganska så bra gympass nu efter mitt korta jobbpass jag hade idag, trots att jag var (är) så trött. Hejja mig haha, ibland så går det bättre än vad man trodde ? Körde såklart min powerwalk och sen blev det lite ben, axlar och mage efter det, grymt. Kände mig ändå ganska stark i benen idag, nästan som att jag tog samma vikter som jag gjorde tidigare när jag var inne i träningsrutinen, tror t.o.m att det vara samma vikt som tidigare. Kul att styrkan ändå finns kvar trots att formen inte gör det haha Dags att träna fram den igen lagom till winter2016 haha ?

Nejdå, man ska tänka att man tränar för livet och inte för en strandsäsong, då tar man istället fram en kortsikigt träningstutin än en rutin som fokuserar på att bygga en stark kropp som orkar med livets alla resor fram tills man blir gammal. Ta hand om dig nu, låt det ta tid, tänk långsiktigt, det kommer bli kämpigt som bara den men resultatet du får blir så mycket bättre än att tänka så kort som till beach2017!

20160919_141414