Jag Ska Bättra Mig

God morgon fina läsare ❤

Hur mår ni? Gud det var ju så många dagar sen jag sist var inne och skrev för er, så hue har ni det i livet? Rullar det på som det ska eller har ni mött några hinder i vägen som verkar svåra att ta sig förbi? A bump in the road som jag brukar säga, det behöver nödvändigtvis inte innebära att det inte går att fortsätta ta sig framåt på den punkten i livet. Utan man får hitta en annan väg som finns, eller trampa ner en ny gångstig och ta sig förbi hindret från sidan. Om en metod inte fungerar så testa något annat. Det finns alltid fler vägar att gå för att ta sig ann det som håller en tillbaka ❤

Men hur mår jag då, livet bara rullar på med jobb och skola i en väldans fart att jag inte ens har tänkt på bloggen vissa dagar eller ens livet för den delen. Energin går till att klara av dagarna. Men jag har klarat det, flera dagar i sträck har jag kämpat men på onsdag så får jag äntligen vila från både jobb och skola och jag L Ä N G T A R så mycket efter att bara få sova ut och vakna av mig själv. Ha en jag-dag!

Ska bättra mig med bloggen också, förbereda och planera så att allt blir som vanligt igen om inte bättre. Men nu – Jobb!

20160919_081043