Nu Börjar Det Kännas

God morgon ^^

Nu börjar nog min kropp och min hjärna att känna av den stressiga period jag går igenom just nu, lite utmattning kan man säga att det är. Det är trots allt min 20e dag jag är igång med både skola och jobb. 20 dagar i sträck utan vila eller ledigt och det väntar ytterligare 4 dagar till, om inte mer.  Det sliter på en, men än så länge så har det rullat på ganska så bra, fram tills nu. Hade nästan igen ork att ta mig upp ur sängen idag, känner mig lite som en zombie haha

Men det är bara att bita ihop och kämpa, så länge jag är aktiv under dagen så går det ganska så bra så det gäller bara att kötta på liksom haha Blir lite skola nu på förmiddagen, kollar på en dokumentär nu om hur maskiner och teknik har förändrat vårt sätt att leva (lite som hör till vår gruppuppgift denna vecka om den digitala framfarten), sen blir det att ta sig iväg till jobbet och beta av ett jobbpass till stängning.

20160915_110947