Just Do It!

Fan vad gött att träna efter skola idag, jag saknar det verkligen så mycket så jag förstår bara inte varför det är så svårt för mig att bara ta mig dit och kötta gärnet! Det finns någon spärr som stoppar mig, som håller mig tillbaka, men jag ska hitta tillbaka.

Körde ett lite blandat pass idag som kanske inte blev så jättelångt. Blev en powerwalk som jag promenerade bredvid många tappra och grymma funktionärer som körde sin indoor running precis bredvid haha Snacka om att jag känna sig dålig som promeneraade stället för att springa haha Funderade på om jag skulle jogga lite för att passa in, men vafaan, det orkade jag inte idag haha ^^ Blev lite ben, lite axlar och lite mage efter det som fick avrunda passet. Grymt jobbat!

Funderar skarpt på att ta till mig titeln till inlägget och texten på min tröja för att bara kötta gärnet med träningen. Det är faktiskt så enkelt som att Just do it! Det är inte svårare än så, därför ska jag försöka ta mig till gymmet kl 6 här på SATS vid älsklingen för att få till ett morgonpass innan skolan eller jobbet för dagen. Tror det kommer göra gott för mig, behöver det verkligen!

20160913_180354 20160913_162616 20160913_174857