En Tisdag

God morgon!

Här sitter jag på bussen in till skolan och äter vetetortillas till frukost haha Försov mig lite idag så jag tog det första bästa jag hittade i perfekt travel-mat och då var det tortillas som fick följa med. Det är ju gott så varför inte, kanske inte det bästa om man tänker att ge mättnad men det är bättre än inget ?

Vad är era planer för idag då? Skola, jobb, ledig, kanske ska ni iväg på en härlig semester? ☺ Så kul ändå att allas liv är så olika och att man aldrig vet vart någon är påväg för dagen! Jag ska ha skola idag, grupparbete nummer 3 står på skolmenyn och det blir att köra all in som med de tidigare uppgifterna haha Det går verkligen snabbt med studierna ? Sen blir det träning, fota lite saker till bloggen, förbereda lite inlägg och såklart plugga, plugga, plugga!

20160913_084926