Dagens Agenda

Hej på er ^^

Hur mår ni idag? 🙂 Känner ni er fulla av energi och med hopp i ögonen där ni vet att allt är möjligt? 🙂 Bra, för med en positiv attityd så blir allt (det mesta) bättre! Jag är fortfarande sjuk, det håller i sig med nöd och näppe den här förkylningen så huvudet är fortsatt tungt men jag håller det så högt jag kan haha.

På min to-do lista för idag så har jag redan hunnit beta av 1 grej, nämligen ett kort jobbpass där det även blev ett utvecklings/feedback möte för den senaste tiden. Väldigt bra att få regelbunden feedback så att man alltid kan utvecklas 🙂 Härnäst så ska jag fixa mina fransar hos fina och duktiga Jennifer, sen ska jag möta upp älsklingen för lite mat följt av en fotbollsmatch. Och såklart lite plugg efter det 🙂 Fullt upp men då gäller det bara att samla energi från de små sakerna man får ta del av under dagen. Solen är en starkt energigivare, att jag får träffa Jennifer är en annan och att jag ska ha en trevlig dag tillsammans med mitt hjärta. Dagarna verkar inte så energilösa och långa om man väljer att se på dagen på rätt sätt. Den positiva attityden gör mer än man tror ❤

20160912_121036 20160912_121030