En Sån Dag

God morgon, god morgon!

Idag har jag en sån dag där jag inte riktigt hänger med i svängarna och är mitt vanliga jag. Är faktiskt irriterad idag, ni vet när en dag går fel från den första stunden man vaknar och allt bara irriterar en. Som nu imorse, att åka från Värmdö på morgonen är katastrofalt, då alla åker till jobbet den tiden, därav en anledning till att det är så skönt att följa med älsklingen in på morgonen för att träna då det är nästan tomt på folk. Usch, har inte ens fått i mig någon frukost pga det, trängts med en massa folk på bussen istället. Vill bara lägga mig och sova. En sån dag har jag, not so funny!

Men idag blir det att kämpa sig igenom en lång skolasdag där vårt grupparbete måste gå in i slutfasen så vi är redo inför presentationen imorgon. Spänt att det går så fort med allt, vi måste verkligen brainstorma i ett snabbt tempo och komma med en bra pitch på så kort tid. Undrar om det är så i det riktiga arbetslivet?

img_5531