A Day With Work

God morgon ^^

Är fortfarande sjuk idag, näsan rinner för fullt och jag är så täppt i hela huvudet, energin ligger nästan på 0 och jag var inte alls pepp på att gå upp imorse. Sov ganska dåligt inatt också, som att jag ständigt är stressad och uppe i varv med allt nu för tiden 🙁 Poor me, ska klunka i mig tee och knapra halstabletter hela dagen så att det blir bättre!

Blir att kämpa mig igenom dagens jobbpass, vi ska ha ett möte nu på morgonen för att lära oss mer om vm av butiken samt nya rutiner, sen blir det jobb fram till 19 för min del och sen lite plugg efter det. En intensiv dag men jag tror att så fort jag kommer igång så kommer det bli bra 🙂 Vad ska ni hitta på idag. 🙂

Juste, Petra ska troligen börja fixa med designen på bloggen ikväll eller kanske imorgon så om ni antingen inte kommer in på sidan eller om det ser lite rörigt ut så vet ni varför. Work in progress 🙂

2160