Notes

Vad gillar ni mitt nya skrivblock? Det är en jättesnygg färg, en färg som vi faktiskt har på en ny kollektion på jobbet som snart kommer upp i butiken, så kul 🙂 Men det är en väldigt trendig färg i höst, det lite blågröna i kombination med vinrött kommer bli en het trend i höst 🙂

En dag i skolan är i alla fall förbi, klarade mig rätt så bra med min rinnande näsa och täppta skalle och jag överlevde dagen utan att hosta ner mina klasskamrater haha Det blev en dag i inspirationens tecken då vi hade 3 stycken gästföreläsare på förmiddagen som jobbar i just den branchen vi utbildar oss till, från bland annat öretaget KIT (som ni känner igen ifrån facebook med t ex. matlagningsklipp?). Det var otroligt spännande att höra om vad jobbet verkligen innebär, hur man ska tänka för att vara ett steg längre, vad man egentligen kan göra i vår yrkesroll och såklart att höra hur kul och kreativt jobbet är 🙂 Det där kommer vara jag en dag som kommer och föreläser ^^

Eftermiddagen spenderades med att jobba på vår nya gruppuppgift för veckan där presentationen är i slutet på veckan. Denna gången så får jag hålla ämnet hemligt då det är ett riktigt case vi ska pitcha till. Det om något är spännande!

20160906_101309 20160906_090155 20160906_094020 20160906_115834