Blivit Sjuk

God morgon, god morgon

Ja då har man gått och blivit sjuk igen, näsan rinner, hela huvudet är täpp och halsen är slemmig och gör lite ont. Kul, precis det jag behöver nu i.o.m skolan och jobbet, min energinivå sjunker några steg (kunde nästan inte ta mig upp imorse), sen får vi inte glömma min träning som blir lidande igen, jag som tänkte ta tag i den nu 🙁 GAHH! Får kurera mig massa idag sen efter skolan, köpa hem en massa gott och dricka en massa varmt hela tiden så att kroppen jobbar på att bli bättre. Får plugga från sängen helt enkelt, det är ju lite mysigt i alla fall. Något positivt ändå ^^

Blir som sagt skola idag, lite inspirationsföreläsning nu på förmiddagen och sedan lektion i eftermiddag. Spännande, idag får vi även reda på vilket vårt andra case ska vara där vi ska ta fram en pitch tills presentationen på fredag. Undrar vad det kan vara, inom sociala medier är det i alla fall 🙂

20160906_073535