Workmode

Hej på er ^^

Jag har verkligen tappat det helt med bloggen märker jag, får rycka upp mig lite med uppdateringen men att plugga heltid och jobba ca 70% i samband med det gör det mer okej att det blir lite tomt ibland. Det tycker i alla fall jag, men jag har gjort en liten plan över hur jag ska få det att ändå gå runt när det blir mycket vissa dagar och tiden blir lite tajt. Allt handlar om att planera och strukturera upp allt på ett bra och genomtänkt sätt 🙂

Hur brukar ni göra när det är svårt att hitta tiden till att skriva ett inlägg vissa dagar, eller hitta inspirationen kanske man också ska säga? Idag blir det i alla fall några timmars jobb till stängning innan det blir att åka hem, packa träningsväskan inför imorgon och ladda inför morgondagens träning och jobbpass. Ha en fantastisk söndag <3

c121f468fdd52a3a6997f930eafbc6ed