Första ”Riktiga” Skoldagen

God morgon!

Har ni sovit gott inatt? 🙂 Jag har sovit helt okej, blev ju en relativt lång dag igår med först skola 9-14 och sen jobb efter det fram tills stängning, inte direkt en lugn start på veckan haha 😀 Det gick i alla fall bra i båda delarna av dagen. I skolan var det mest lite mer info om utbildningen, upplägg, vem man ska kontakta med olika frågor osv. Kul att få se mer och lära känna sina klasskamrater lite mer. Så idag var man lite trött, är ju inte van med att sitta i en lektionssal i 3 tim och bara lyssna haha Det var ju inte igår som man pluggade direkt haha 😀

Blev ingen träning imorse igen, är arg på mig själv för det men var alldeles för trött för att ta mig upp så jag håller verkligen tummarna att morgondagen bjuder på ett intensivt pass. Saknar ju det! Men nu ska jag ladda för min första lektion, jag har börjat lära mig lite hur huset är uppdelat och vart jag ska gå om man ska vara i A, B eller C-huset (det är ju positivt så jag inte går vilse) och först på schemat är Digital utveckling. Spännande!

Ha en fantastisk dag hörrni, njut av solen som skiner så fint över oss idag <3

20160830_163339