Ingen Träning

God morgon

Idag känner jag mig sådär besviken över min träning igen, den blev såklart inte av då jag hellre ville sova lite längre än att börja tag i den igen. Jag vill inte vara en sån som gnäller, men att titta på min kropp idag jämfört med hur jag såg ut för 1 år sedan får mig att vilja gråta. Men jag tar aldrig tag i det så jag får väl skylla mig själv.

Får ladda inför imorgon istället, satsa på att ta mig upp med Alex och starta min nystart och nya träningslåga då. Bättte sent än aldrig, eller ändå i detta fall bättre att börja tidigare än sent.

Aja, hur mår ni idag då mina fina? Ruggit väder vi fick vakna till idag, riktigt höstigt så idag fick mina boots åka på. Men är just nu påväg till skolan för att få lite mer intro innan allt sätter igång med min första lektion imorgon. Spännande. Sen blir det jobb fram tills stängning, samla energi nu Emilia!

20160829_073041