Ladda Inför Veckan

God morgon, god morgon ^^

Usch så trött jag är idag, känns som det var så länge sen sist som jag öppnade på jobbet så att gå upp såhär pass tidigt var lite ovanligt haha Men kanske lika bra att jag känner mig så trött idag då min vardag med träning, plugg och jobb börjar på riktigt med start imorgon, så att jag kommer i säng tidigt ikväll 🙂

Är faktiskt riktigt laddad inför morgondagen, det känns helt sjukt att jag ska börja sitta på lektioner igen, ta in en massa information, lära mig saker och once more kunna kalla mig student. Så kul ju 😀 Så idag blir det att ladda batterierna, ladda dom ordentligt och skriva ner allt som händer i veckan i min kalender så att jag har koll på när jag ska träna (med start imorgon sätter min riktiga nystart igång med morgonträning för hela slanten!!), vilka tider jag ska vara i skolan, när jag ska jobba och när jag kan boka in lite skoj med vänner och älsklingen. Nu är det verkligen en bra tid att ha ordning och struktur i mitt liv för annars kommer jag virra runt som en yr höna haha Och det vill vi inte 😀

Men innan dess så blir det lite jobb idag,vi har fortfarande fashion week i butiken med 20% på utvalda varor så det vill ni väl inte missa? 😀

9dfebde4f1e45845292bac3b1adaec51