Red Top

Vad gillar ni min fina röda topp som jag har på mig fredagen till ära? 🙂 Den är visserligen inte ny, men fin är den i sin enkelhet men som har de de rätta detaljerna som gör det mer än bara en enkel röd topp. Min mamma tjatar alltid på mig att jag borde våga mer med mina kläder, ta ut svängarna lite och våga köra på häftiga mönster, konstiga färgkombinationer som ändå fungerar och ha kläder som ger ett statement. Sticka ut kan man säga att hon menar, skapa wow känslor hos folk runtomkring haha

Jag vill själv göra det, jag vill det men jag vågar nog inte riktigt, eller så är det att jag inte riktigt känner mig trygg i att ha på mig allt för spaciga kläder i rädsla för att mina komplex över min kropp som jag själv ser ska synas för er andra. Jag har massa hjärnspöken med det här, när det kommer till min kropp och vad som passar (speciellt nu när jag tappat träningen) det är därför jag gillar den klassiska stilen för att den alltid funkar i alla lägen och att köra på enkla plagg som har de små detaljerna som lyfter den. Som den här toppen med den draperade sidan och det dekorativa bandet som går halvvägs runt kroppen 🙂 Snyggt, me like it 😀

Är just nu påväg in till stan för att ha en trevlig fredag med mitt hjärta, vad ska ni hitta på? 🙂

20160826_142409 20160826_142320 20160826_142249 20160826_142242