Pirret I Magen

Hej pĂ„ er 😀

Idag Ă€r jag sĂ„ taggad och sĂ„ nervös pĂ„ samma gĂ„ng, det liksom pirrar i magen, som fjĂ€rilar. Ett exalterat men nervöst pirr som bara Ă€r positivt. Idag Ă€r det Ă€ntligen dags för skolstart 😀 Hur fantastiskt Ă€r inte det? Jag Ă€r sĂ„ spĂ€nd och sĂ„ glad över det hĂ€r och idag Ă€r det dags för upprop för att fĂ„ all nödvĂ€ndig info inför utbildningen samt fĂ„ trĂ€ffa mina nya klasskamrater, sĂ„ kul 🙂 AlltsĂ„ jag kan inte sluta le, i alla fall inte inombords dĂ„ jag Ă€r sĂ„ glad och stolt över att jag kom in pĂ„ en utbildning nu till hösten. Jag hade bestĂ€mt mig för det och jag fixade det. Den kĂ€nslan alltsĂ„. Underbar!

Hur mĂ„r ni idag dĂ„? 🙂 Är det mĂ„nga av er som ocksĂ„ har haft det dĂ€r pirret inför er skolstart i Ă„r? Speciellt för er som precis som jag har haft ett uppehĂ„ll frĂ„n skolbĂ€nken i ett x antal Ă„r, dĂ„ kĂ€nns det lite extra i magen, men pĂ„ ett positivt sĂ€tt <3

20160825_120830

/ Emilia

You may also like