Pirret I Magen

Hej på er 😀

Idag är jag så taggad och så nervös på samma gång, det liksom pirrar i magen, som fjärilar. Ett exalterat men nervöst pirr som bara är positivt. Idag är det äntligen dags för skolstart 😀 Hur fantastiskt är inte det? Jag är så spänd och så glad över det här och idag är det dags för upprop för att få all nödvändig info inför utbildningen samt få träffa mina nya klasskamrater, så kul 🙂 Alltså jag kan inte sluta le, i alla fall inte inombords då jag är så glad och stolt över att jag kom in på en utbildning nu till hösten. Jag hade bestämt mig för det och jag fixade det. Den känslan alltså. Underbar!

Hur mår ni idag då? 🙂 Är det många av er som också har haft det där pirret inför er skolstart i år? Speciellt för er som precis som jag har haft ett uppehåll från skolbänken i ett x antal år, då känns det lite extra i magen, men på ett positivt sätt <3

20160825_120830