Nu Gör Vi Den Här Dagen

God morgon ˆˆ

Hur mår ni idag då mina fina läsare? Har ni sovit bra och är redo att fånga dagen? Carpe diem som man brukar säga på latin haha Kom precis ihåg att just Carpe diem var temat under mitt svenska skriftliga nationella prov i 9an, det var lite klurigt att skriva ihop något om att just fånga dagen men jag tror det blev något bra ˆˆ

Nu hamnade jag lite på sidospår haha men gårdagens födelsedagsfirande var trevligt hemma i Hjalmars nya egna lägenhet (så glad för hans skull att han har en egen lägenhet 😀 ) Ett perfekt första boende. Han bjöd på lite donuts och en god tårta (så ingen middag då det var så sent då jag stängde på jobbet, så jag åt lite nudlar när vi kom hem) och vi satt och pratade tills det var dags att åka hem vid midnatt 🙂 Grattis igen fina bror!

Men nu måste jag börja göra mig i ordning för dagens jobb, jobb till stängning idag. Nu kör vi 🙂

images