Plans For Today

God morgon fina ni!

Hur mår ni denna måndag? 🙂 Taggade inför dagens alla planer och aktiviteter? 🙂 Jag får nog ändå säga att jag är det, trots att jag börjar känna mig sjuk så är humöret på topp idag och jag ser verkligen framemot dagen. Till och med hela veckan, mycket kul som händer!

Dagens planer är att jobba lite nu på förmiddagen, mycket nytt som ska upp i butiken (som vår nya Anna Nooshin kollektion samt fashion week, det måste ni komma in i butiken och spana in!!!) så jag får hoppa in några timmar för att hjälpa till. Sen ska jag äääääntligen få fixa mina fransar, alla har nästan ramlat av så jag ser mer osminkad ut än sminkad haha känner mig liksom naken i ansiktet då ögonen inte är inramade längre. Time to fix it! Sen blir det en fika/aw med fina Nathalie, en bättre start på veckan kan man ju inte få 🙂

Vad ska ni hitta på idag? 🙂 Glöm aldrig att ni själva är författaren till er historia, ingen annan. Det är du som håller i pennan så se till att skriva en hejdundrade berättelse, för inget är omöjligt när man själv får bestäma vad som ska hända härnäst. Styrkekram till er <3

20160822_083823