Picadeli

Phuu vad dessa 4 timmar på jobbet har gått i ett, fullrulle från start till mål och det har nästan känts som ett träningspass med tanke på hur mycket jag svettats haha att möblera om i en butik samt byta ut skyltfönstren (omklädnad av skyltdockor inkluderat) är jobbigare än vad man tror 😀 Men det gillar vi!

Vi har kämpat med att få upp vår nya samarbetskollektion vi har tillsammans med Anna Nooshin, samt vår fashion week som börjar idag som ger er 20% rabatt på utvalda varor (gillas skarpt!!). Så att byta skyltar och kläder i skyltfönstret samt flytta en hel vägg med underkläder till en annan plats tar sin lilla tid och blir lite ansträngandd. Men Annas kollektion är verkligen supersnygg, andas kvinnlighet och känns kraftfull. Ska visa er mer i ett annat inlägg men bhn jag håller i på bilden nedanför är min favorit och kommer få följa med mig hem 🙂

Blev lite picadeli till lunch idag för att fylla magen, fräscht och gott var det, och nu är det dags att fixa mina fransar. Finally 😀

20160822_141751 20160822_142039 20160822_150733