Saturday

Hej på er ^^

Är allt bra med er idag? 🙂 Så härligt att sommaren gör lite comeback idag, då kanske man kan krama ur det sista av sommaren innan vardagen sätter igång för vissa som fortfarande har semester, jobb och skola väntar ju runt hörnet. Något som faktiskt kan vara härligt, att vara ledig är vädligt skönt men iom ledighet så tappar man oftast alla sina rutiner och att vara ledig för mycket kan faktiskt enligt mig vara väldigt tråkigt då man blir lat haha Det är skönt att ha en plats att gå till efter ett tag, tider att passa, lite struktur och ordning på vardagen. Så se inte det som något jobbigt att komma tillbaka till jobbet eller börja skolan igen, det kommer vara lite kämpigt i början men sen kommer man märka att det är skönt att ha struktur igen 🙂

Nu har jag visserligen inte haft någon semester i sommar utan jag har jobbat väldigt mycket, så jag är ju redan inne i det här tänket. Men om en vecka så ska jag på upprop vid Nackademin för att påbörja mina studier. Alltså fatta kul det kommer att bli! Kämpigt, stressigt och ovanligt men framförallt väldigt kul 🙂 Längtar tills torsdag 🙂

Men idag blir det jobb, ses vi i butiken? 🙂

20160820_103909 20160820_103906