PW

Hellu mina fina läsare 🙂

Är allt bra med er idag? Vad är dagens planer denna tisdag? Jobb, förberedelse inför studier i höst, ni kanske fortfarande njuter av en semester utomlands eller ska ni på något spontant äventyr? Tell me 🙂

Jag började min dag med träning igen, så underbart men jag velade lite imorse om jag skulle sova lite till eller träna då jag var så trött efter igår. Men då jag blev piggare av allt funderande haha så bestämde jag mig för att vara duktig och hålla igång min nystart. Så det blev en powerwalk i ett högt tempo och lite mage efter det 🙂 Fantastiskt ju! Det känns så skönt att få börja sin jobbdag på detta sätt igen – trötta ut kroppen men samtidigt fylla den med energi och göra den starkare, stretcha sig smidig och avsluta allt med en skön dusch. Alltså en bättre start kan man inte få 🙂

20160816_110943