Qoute

you are capable of amazing things”

Det tycker jag att vi alla ska ta med oss idag, för det är vi, bara vi vill och ser den möjligheten för oss själva. Det många säkert tror är att dessa ”amazing things” bara är storslagna händelser eller saker, sånt som inte är vardagligt och som kanske inte händer så ofta. Tja det är ju sant, det är amazing när sånt händer men det är inte bara det som kan kallas ”amazing things”. Allt du gör är det, det är fantastiskt att du t ex. sprider så mycket kärlek, att du är en fixare när det kommer till att hitta saker eller att du har en förmåga att laga masterchef värdig mat. Det är amazing, det du gör i vardagen är amazing för att det är det små sakerna som gör den stora helheten. Hels ditt liv är en amazing thing, glöm inte det 🙂

Kände för att sprida lite pepp här inne nu när jag har min lunchrast, lite pannbiffar med ugnsrostade potatisar och morötter fick fylla min mage efter några heltiska timmar på jobbet. Så kul att så många är shoppingsugna såhär i mitten på augusti. Jag känner nog på mig att det är lite nystartstänk och lite höstprepp som är på gång hos fler än bara mig. Kul!

20160815_164522