Lyckas Inte Ta Mig Upp

God morgon!

Är allt bra med er idag fina läsare? Jag känner mig trött idag igen, lyckades inte somna inatt igen utan låg bara och blundade, så känns det som i alla fall. Jag vet inte varför men något måste oroa mig inombords eller så är det omställningen att jag snart ska börja plugga som redan nu börjar verka. Att jag är nervös över det? I don’t know, hoppas jag får sova lite inatt så jag är pigg inför jobbet imorgon ^^

Kom ju inte heller upp för att träna på morgonen heller, haha älsklingen måste bli lite smått irriterad på mig då jag hela veckan har sagt att ”imorgon så följer jag med dig in på morgonen” men för att sedan dagen efter vara för trött pch väljer att ligga kvar haha Det är ju jag själv som sabbar träningen och förlänger resultatet så med start nästa vecka ska jag komma upp. Jag ska det bara, jag måste och jag vill. Bara jag tar mig upp ur sängen så brukar det gå ganska bra att ta sig iväg sen, det gäller alltid att bara ta sig upp 🙂 Börjar bli lite trött på att jag ständigt säger ”Jag ska göra det, jag vill göra det”, men sen inte gör något. Lite all talk but no action haha, så nu till helgen tänker jag göra en planering av träningen, vad jag ska träna, vilka pass osv så att allt sånt är spikat och klart. Inga ursäkter!

Vad ska ni hitta på idag då? Fredag idag ju, så härligt ^^ För mig blir det lite jobb och sedan hem och bara ta det lugnt med lite fredagsmys. Ha en fantastisk dag <3

20160812_082824