På Jakt Efter Den Perfekta Data & Träningsväskan

Hej hej, hur mår ni idag? 🙂

Med mig är det bara bra,  sov dåligt inatt då jag vaknade hela tiden och aldrig riktigt hamnade i den där härliga djupsömnen –  ni vet när man istället bara ligger och blundar hela tiden men ändå är medveten om vad som händer runt omkring? Det är jättejobbigt, är det kanske något som omedvetet oroar mig?

Anywhooo, så är jag på jakt efter en ny tränings & datorväska, eller man kan säga att det är en ny skolväska jag letar efter (så kul att få säga så igen haha), där jag får plats med min dator, lite skolböcker och mina träningskläder om jag ska träna. All in one liksom 🙂 Men jag hittar ingen som verkar riktigt bra, visserligen så har jag bara kikat på nätet än sålänge men jag skulle behöva klämma och känna på väskorna så jag vet att jag hittar rätt när det gäller både storleken, materialet och att den är snygg såklart (vill att den ska se mer ut som en vanlig väska än en träningsväska). Vill att den ska vara precis lagom stor och vara stel i formen så att allt ligger på plats, gärna med ett separat stelt fack där jag kan lägga datorn så att den inte rullar omkring. Vet ni några tips? Där man kan hitta en väska som inte är allt för dyr men som har de funktionerna jag letar efter? 🙂 TIPSA!! 😀

Det är lite den här stilen jag är ute efter, stilrent och enkelt men ändå riktigt snyggt så jag kan ta med mig datorn, mina skolgrejer och träningskläder i stil 🙂

väskor