Värt Att Tänka På

Hellu

Läste precis ett riktigt grym inlägg inne hos Michael Forni som jag tycker stämmer så himla bra in på hur folk (inte alla, men en del) är i dagens samhälle. Är du inte lika påläst, duktig, äter enligt samma värderingar, bryr dig om rätt saker, tränar på ett visst sätt, klär dig rätt, gör si och så, så är du enligt dom dum i huvudet. Jag hatar den mentaliteten hos folk, att man ska använda en jag-vet-bättre attityd, en sorts hierarki där dom anser sig sitta högra upp än oss andra (som Michaela så bra skrev) och en metod att medvetet trycka ner andra människor för att dom inte är lika duktiga i deras val. Det är vidrigt. Att använda pekpinnar, möta sina medmänniskor på ett aggressivt sätt gentemot deras val och se ner på människor pga det är det minst peppande jag kan komma på. Vill man att folk ska våga sig på att prova nya saker och hitta nya sätt att göra saker på så är inspiration, pepp och positivitet vägen att gå då man är mer mottaglig för det som höjer en. Så sluta upp med denna vidriga attityd där ni anser att ni är bättre än andra bara för att du gör på ett visst sätt som du tycker är det rätta att göra, vill du sprida det budskapet vidare så gör det utan att peka med pekpinnar och trycka ner andra!!

Nu tycker jag vi shake it off och fokuserar på att sprida glädje och inspiration istället när vi vill få fram vår åsikt till saker och ting. Det är faktiskt inte så svårt 🙂

Do you want to make a point- Motivate and inspire.Not by making other people feel stupid