I Need A New Kick Ass Routine

Jag börjar faktiskt tröttna lite på mitt träningsupplägg som jag har kört med forever känns det som, den är så enformig, så monotom. Jag behöver chocka mig själv och kroppen tror jag, jag behöver något nytt, för som jag kör på nu börjar bli lite tråkigt haha När jag har ont om tid eller inte känner mig på topp så kör jag liksom alltid min powerwalk och gynstol för insida & utsida lår, men jag inkluderar även dom två när jag känner mig taggad och stark och kombinerar med min styrketräning. Så tråkigt haha Jag behöver något nytt 🙂 Styrketräningen behåller vi för den är rolig och otroligt viktig men när det kommer till min konditionen, min cardio så behlver jag något nytt. Kanske ska jag börja köra crosstrainern istället för rullbandet? Eller köra lite spinning? Vad som helst för att göra det lite roligare, det bästa hade varit att gå på pass, ska boka in mig på en massa olika konditionskrävande pass när det blir fulltös seriöst med morgonträningen. Det kommer nog bli awesome 🙂

Ni kan ju gissa att det blev lite lat-träning idag haha Blev bara en powerwalk och gynstolen då jag inte var taggad alls, behöver verkligen en kick i baken för att chocka mig själv att tycka det är kul igen. Men det kommer, det gör det 🙂

20160809_144117 20160809_144026