Inte Vad Jag Tänkt

Hej hej ^^

Nu blev min morgon inte direkt som tänkt då det inte blev någon morgonträning för mig, alltså hur svårt ska det vara nu när älsklingen tom har börjat jobba igen? Tydligen jättevsårt haha, börjar bli lite irritetad på mig själv som bara skjuter upp min träning hela tiden, min regelbundna träning och därav skjuter upp mitt resultat som jag vill nå så jädrans mycket. Men jag var jättetrött imorse, somnade sent igår igen och då jag ändå jobbar 13-20 idag så kände jag att dagen skulle bli jättelång om jag skulle gått upp vid 4:30, kanske dumt att börja så intensivt med en långdag på en gång. Får satsa på morgonträning nu på torsdag istället, om jag inte tar mig upp då, då är jag riktigt dålig haha Får säga till Alex att det är okej att han dra mig ur sägen om jag inte kommer upp självmant 😀

Schemat idag?  — Jobb!

20160808_112109