Imorgon Smäller Det

Imorgon är det dags igen, nu blir det morgonträning för hela slanten och träningen kommer få sig en rejäl nystart, precis det jag behöver 😀 Älsklingens semester är nämligen slut vilket kommer innebära att jag kommer få den pushen och den spark i baken som jag behöver för att verkligen sätta igång med min morgonträning, jag är helt enkelt för lat för att ta tag i det själv nu i startfasen haha Men skönt kommer det bli, jag kommer vara svintrött i början, det räknar jag med men så fort jag är inne i rutinen igen så kommer det bli lättare, det gäller bara att börja,

Ska se till att boka upp mig på lite olika konditionskrävande pass, speciellt nu i början så att jag kickar igång kroppen på ett bra, intensivt och chockartat sätt så att kroppen redan från dag ett börjar arbeta mot en förändring. Sen är det såklart grymt att börja dagen med att trötta ut sig rejält så man inte orkar stå upp haha Man får massa energi av det, trust me, det är det bästa man kan göra innan sin dag börjar 🙂

Hoppas jag lyckas få en plats på Prformance Hi-Intensity imorgon bitti, det ser ut som ett riktigt bootcamp/mördar/hat-kärlek pass, det låter väl härligt? 😀 haha

20160728_210635-1600x900