Just Walking

Ibland så blir det snabba puckar på gymmet, snabbt in och snabbt ut men bättre en snabbis än inget alls haha. I know, I know, jag tjatar så mycket om det att till och med jag börjar märka min upprepning men då man gärna vill att varje pass ska vara så hårt, tungt, svettigt och utpumpande för att vara värt något, göra någon skillnad på kroppen så är det bra att veta att allt du gör på gymmet faktiskt gör skillnad. Små steg som stora. 

Då jag och älsklingen har bokat bio till 18:40 och även måste hinna äta lite mat innan dess så hann jag beta av en powerwalk i ett snabbt tempo precis, och min obligatoriska gynstol (men det vet ni ju om vid det här laget 😉 ) Sen var det snabbt in i duschen, sminka sig lite lätt och föna håret –  klart! Ska möta upp älsklingen nu utanför gymmet för att gå till IKKI Sushi och sedan se Mike & Dave needs wedding dates, en härlig fredag!

20160805_170849 20160805_170847(0) 20160805_173205