Alla Har Varit På Ruta 1

Hej hej ^^

Jag märker att jag dagdrömmer väldigt mycket nu på sista tiden, jag vet inte om det beror på att sommaren har inspirerat mig så mycket eller om jag är extra uppmärksam på mina tankar men jag drömmer mig bort nästa  hela tiden 🙂 Bygger upp olika scenario i mitt huvud där min framtid, min drömframtid spelas upp och det är alltid samma drömmar – ett tecken på att det jag vill i livet är en stark drivkraft inom mig, att jag verkligen vill uppnå det. Jag tycker det är viktigt att dagdrömma, att aldrig tappa bort sina mål när livet kanske blir lite mycket i vardagen, att aldrig känna att man nöjer sig för det finns alltid det där som du alltid drömt om. Inget är ju omöjligt för att uppnå det.

Det man kan tänka lite extra på när det känns hopplöst att kämpa för sina drömmar (i mitt fall entreprenörskap, att bygga upp ett företag) – alla människor du ser upp till, som är egenföretagare eller alla stora företag du stöter på varje dag i livet – alla har varit i samma sits som dig. Alla har börjat från ruta 1 med en idé, en tanke om att skapa något. Så om det var möjligt för dom, varför skulle det inte vara möjligt för dig? Ge inte upp, där är skillnaden <3

Pepp, pepp och ännu mer pepp, det kan man behöva ibland, i alla fall när det kommer till att ta tag i sitt liv. Tycker vi kickar igång dagen med lite inspiration så enjoy the reading och ta till er det, men nu blir det jobb för min del. Ha en toppendag, ciao <3

20160804_113057