Hitta Din Styrka


Hej hej på er ^^

Hur är allt med er? 🙂 Med mig är det bra, handen är visserligen fortfarande svullen och gör lite ont (har kollar upp reaktioner grå  bistick och detta ska  vara normalt) men det är bättre än igår så det är tur ^^ Har haft handen inlindad i blöt papper under hela gårdagen för att få kyla på området och det har jag även nu på bussen in mot jobbet haha Det hjälper och är svalkande skönt ^^

Men hur fungerar livet för er nu under sommaren? Känner ni er starka, inspirerande och har den där grymma ”inget är omöjligt”-attityden som jag gillar så mycket? 🙂 Sommaren är faktiskt bästa tiden på året att samla på sig all den här energin så att man kan plocka fram den när den behövs som mest. Man är ju gladare nu, mer öppen för livet, för förslag, man ser inspiration inom allt vart man än går och man vill ta vara på alla möjligheter man kommer över. Använd allt det där till att hitta din styrka inför hösten, din styrka att våga följa dina drömmar och att bli den du vill vara. Det är aldrig försent att påbörja något, det är bara du som sätter gränserna.

20160803_112634 20160803_112623 20160803_112619