Stung By A Bee

Hej hej ^^

Blev stucken av ett bi för några timmar sedan haha hur tusan lyckas man med det kanske ni undrar. Jani det är en bra fråga, skulle gå på toa imorse i mörkret och vad tror ni sitter på handtaget – jo ett bi. Ett stick och jag vaknar upp med en svullen vänsterhand några timmar senare haha ? Det gör faktiskt lite ont, kan ju inte röra handen som vanligt så man känner sig lite handikappad ^^ hoppas det släpper snart ^^

Idag är jag äntligen  ledig och jag ska faktiskt göra ingenting dagen i ära, ja iallafall pga handen i nuläget. Kommer bli skönt att kunna fokusera på lite småjobbigt idag, bloggen kommer vara i fokus så att dem inte dör ut när jag har mycket på jobbet så att förbereda inlägg och vad för topics jag vill skriva om är mitt prio 1. Vad skulle ni vilja läsa om och ta del av? 🙂 Berätta!

Men nu blir det lite träning!

20160802_115610