The Quality

Alltså jag bara älskar min nya telefon, eller ja kameran älskar jag haha Nej men jag är helnöjd med min nya Galaxy S7 Edge som leverarar hög prestanda, bra och snabba funktioner samt en kamera i sytemkameraklass – me like 😀 Känns som jag bara fokuserar på kameran (jag gillar ju att ta bilder så det är viktigt med en bra kamera) men om man jämför med hur min förra mobilkamera var så är det som natt och dag. Helt galet så bra den är, kommer nog fota ännu mer nu, framförallt på saker som är så onödiga men som ändå blir så fina på bild då kvaliten är så bra haha Så var beredda på många fina bilder i bloggen framöver, och på Instagram såklart – det kan ni räkna med!

Jobbet gick bra idag i alla fall, jag och min kollega Theresa kämpade på riktigt bra för att ha varit en man kort, men det mysiga var när älsklingen kom förbi och överraskade mig med att äta lunch tillsammans. Så fint ju 😀 Vi gick till icha icha och åt lite asiatiskinspirerad mat och hade det mysigt. Laddade batterierna för de sista jobbtimmarna för dagen. Älskar det spontana <3

20160801_164042 20160801_164043