Spännande Dag

God morgon, hur mår ni idag? 🙂

Jag mår bra, lite trött (känns som jag alltid är trött haha) men jag mår bra och känner mig spänd inför jobbet idag, vår VD kommer nämligen förbi för att säga hej och se hur det går för oss. Hur sjukt är inte det, företagets VD liksom, hur ofta händer det att högsta hönset i ett företag besöker oss små arbetare? haha Jag gillar det skarpt, älskar när arbetsgivare och ett företag ser till helheten, bryr sig om oss som jobbar i butiken, men jag är så nervö, man vill ju ge ett bra intryck 🙂 Men det kommer nog gå kanoners det där, bara man är sig själv så kommer det gå bra 🙂

Vad gillade ni förresten mitt tips jag skrev igår angående våra sportbhar vi har på mitt jobb? Gillade ni det och skulle ni vilja se mer av sånt, tips och bra saker att tänka på kring just bhar som kan vara lite knepigt att hålla koll på? Storlekar, modeller,tvättråd osv? Jag fixar det 😀

Ha en toppendag idag fina läsare, puss!

20160728_081430-1600x900