My New Baby

God morgon ^^

Så otroligt skönt det var att sova ut idag, åt frukost för en liten stund sedan och nu sitter jag vid datorn lite innan jag tänkte ge mig ut på en liten promenad innan jag går till gymmet. Jag orkar nog ändå träna idag, kommer annars bli uttråkad av att bara sitta hemma hela dagen haha 🙂

Men här har ni min nya telefon, min nya baby, en Samsung Galaxy S7 Edge som kommer bli så grym 😀 Det jag ser mest framemot är att kameran i telefonen är så himla bra och att det kommer höja bloggen så jädrans mycket. Som att gå från 5 till 20 på en 20 gradig skala i bildernas kvalité haha Det kommer bli awesome ^^

Testade att göra en film av bilderna på telefonen, hur tycker ni att det blev? 🙂 Det ger ju lite extra liv till inlägget ^^ Försökte göra en gif men lyckades inte få upp den på blogge, får försöka en annan gång ^^