Level 1, 2 & 3

Vad för typ av träning brukar ni utföra? Intensivt, lugnt, lite gott & blandat eller är det vardagsmotion som gäller för er? Oavsett vad för aktivitet ni gör så behöver ni en rikigt grym sportbh som ger er det rätta stödet för den typ av träning. Som med sina vanliga vardagsbhar så är stödet det viktigaste, utan ett bra stöd så kommer brösten inte hålla sig på plats och det kommer resultera i ont i ryggen, ont i brösten när dom guppar omkring, på lång sikt så kommer de tappa sin spänst och form då de kommer att börja hänga men även så kommer det kännas obekvämt för dig. Bhn ska bara vara där och göra sitt jobb så att du kan fokusera på livet 🙂
Med våra sportbhar på Hunkemöller så tänker vi i nivåer eller levels, 1-3 beroende på hur intensiv din träning är, så att du hittar det perfekta stödet. Det smidiga är också att vi tänker i bh-storlekar så att du hittar en sportbh som sitter perfekt, inga S-L här inte utan har du t ex. 75C i bh hos oss på Hunkemöller så är det exakt det du ska ha i våra sportbhar. Smart va?

nivå 1
Level 1 – Det här är vår lägsta nivå vilket innebär att den passar för de mer lugna typerna av träning. Yoga eller lugna promenader är 2 typer av aktiviteter som denna sportbh är rekommenderad för. Se denna nivå som en sportbh som ger samma stöd som en vanlig bh och kan även användas som en vanlig vardags-bh då de är så snygga 🙂 Finns i A-D kupa och 70-80 i omkrets.

nivå 2
Level 2 – Nu börjar vi snacka om en sportbh med bra stöd anpassad för lite mer intensiva träningspass. Med denna sportbh så får du ett bra stöd för t ex. ett styrkepass på gymmet, en snabb powerwalk eller ett bodypumppass. Alla de träningsformer där du anstränger dig men inte är på toppen av din fysiska kapacitet. Finns i B-F i kupa och 70-85 i omkrets.

nivå 3
Level 3 – Med denna sportbh så kan du träna vad som helst, hur som helst. Stödet i denna bh är så stabilt att du skulle kunna springa ett triatlon och fortfarande ha det rätta stödet och brösten på plats, den har nästan som en korsettkänsla när man har den på utan att den trycker för mycket, den håller allt på plats. Springa, göra gymnastik, styrketräna, yoga eller i princip vad som helst. Den ger det bästa stödet för allt. Finns i B-F kupa och 70-90 i omkrets.

Vilken Level tillhör du? Level 1, 2 eller 3? Kom in till butiken så ska vi se till att hitta den perfekta storleken, modellen och nivån för dig 🙂 Alla dessa sportbharna ni ser i inlägget är från den nya sportkollektionen för HKMX –> Ni kan kika på alla bharna och alla andra sportkläder HÄR!! 🙂
I samarbete med Hunkemöller i min roll som ambassadör för märket!