Vau De Ville


God morgon, god morgon ^^

Vilken otroligt trevligt eftermiddag jag hade igår med min bror Hjalmar efter jobbet, supermysigt hade vi ^^ Vi möttes up vid kungsträdgården för att gå mot Telenor och fixa ett nytt abonnemang för min telefon, samt byta operatör (Hjalmar jobbar på huvudkontoret så fick en grym deal på abnnemanget ^^). Passade även på att förnya min telefon, gick från en Galaxy S4 till en Galaxy S7 Edge och jag är så nöjd, tog den i färgen svart och den är så snygg 🙂

Efter det så gick vi till Vau De Ville som ligger där i närheten av Kungsträdgården och tog en varsin drink som vi bad bartendern blanda ihop lite på känsla, en sur och en söt & fruktig drink. Och min smakade sommar, så fräsch, så god och så fruktig. Sommar i dryckform, underbart! Där satt vi och pratade i timmar, om Hjalmars nya lägenhet och livet, bland annat och bara njöt av sommarvärmen och varandras sällskap. En fantastisk måndag. Bästa storebror <3

Så idag känner jag mig lite trött, mycket trött faktiskt haha går ju inte att sova längre då det blir en bastu i rummet, känner mig därför inte på topp för att jobba men det är bara att bita ihop och hoppas att jag får energi av mina kollegor. Efter jobbet så tänkte jag nog träna lite, bara en lugn powerwalk för att inte tappa rutinende igen, så jag har ändå en bra dag att se framemot 🙂

Hur har ni planerat er tisdag denna vecka? 🙂

20160725_183849-1600x900 DSCN2779-1600x1200 DSCN2773-1600x1200 20160725_184911-1600x900