En Intensiv Dag

Oj oj oj vilken dag det har varit, så intensiv och hektiskt att jag var helt slutkörd när mitt jobbpass tog slut. Min kropp värkte och jag somnade nästan på bussen på vägen hem till älsklingen haha Var fullt med kunder hela tiden så vi sprang runt som galningar, kämpade på med storlekar och stod i kassan nästan hela tiden, ovanligt för en tisdag även såhär efter löning. Tydligen så var det många som hade lite tid att fördriva innan det var dags att se på Beyonce ^^ Min lediga dag imorgon är därför väldigt efterlängtad, ska faktiskt inte göra något speciellt imorgon annat än att bara ta det lugnt och ladda batterierna för 5 nya arbetsdagar 🙂 Kanske ska unna mig en spadag, vi får se ^^

Ni förstod säkert att det inte blev något träningspass efter jobbet, hade verkligen ingen ork för det så jag kände att jag lika gärna kan komma hem tidigare och vila upp för att kanske träna imorgon istället. Onödigt att trötta ut kroppen ännu mer när man redan känner sig utmattad 🙂 Får bli en liten latardag idag, för nu blir det dags för film, kakor och glass, mums!

Seven week old golden retriever puppy outdoors on a sunny day.
Seven week old golden retriever puppy outdoors on a sunny day.