Ny Vecka, Nya Tag

God morgon ^^

Så trött jag är idag alltså haha, somnade lite väl sent igår för att få den sömnen jag behöver men jag fastnar alltid för länge vid datorn på kvällen, finns så mycket som tar ens uppmärksamhet 🙂 Men idag är det äntligen måndag och en ny vecka fylld med nya möjligheter att se framemot, för mig innebär denna vecka väldigt mycket jobb så jag får ta vara på all energi jag kommer över, tänka positiva tankar, bada i solens strålar när jag hittar tiden och även planera min fritid utefter det 🙂 Vill ju ta vara på sommaren ^^

Idag så ska jag passa på att umgås lite med min storebror då jag slutar så pass tidigt (kl 16 ^^) det blir en AW tillsammans och att fixa ett nytt telefonabonnemang samt ny telefon. Känner att det är dags att säga hej då till min gamla och trasiga galaxy s4 och förnya mig med en s7 istället, eller en galaxy edge. Aja vi får se 🙂

DSCN2767-1600x1200