Inspiration


Nu känner jag verkligen att jag har kommit till den punkten där jag behöver all inspiration jag kan hitta, eller kanske inte inspiration utan snarare mer hjälp. motivation och de rätta riktlinjerna för att ta mig vidare i min produktutveckling.  Jag fick någon slags nytändning i min drivkraft nu under de senaste dagarna, ett nytt engagemang och ett stark viljestyrka att få klart min idé.  Att äntligen ta den från skissblocket till en färdig produkt i handen. För den behövs verkligen. Just nu. Helst redan igår.

Jag är taggad till tusen med det här just nu. Tror jag har öppnat upp mer än 30 flikar på min telefon med hemsidor som ska ge mig de tips, knep och riktlinjerna jag behöver för att ta mig vidare. Jag ska ta vara på den hjälp jag hittar, inte vara rädd för att be om hjälp, inse att jag inte kan/klarar av göra allting själv och det är tack vara min mamma och min ena storebror som jag har insett det. Dem är så kloka dem två 🙂 Har tom köpt hem ett testexemplar av en liknande produkt som jag så fint ska dissekera för att se hur dom hur byggt upp den så att jag kan få lite tips på hur jag kan göra. Få inspiration. Haha vad gör man inte för att uppnå sina drömmar, man får experimentera lite 😀

Nej men nu ska jag googla vidare på praktisk information medans jag väntar på min storebror för lite AW och fix med ett nytt telefonabonnemang. Ciao <3

onfkanfkl

2 Comments