Kvällspass

Hej hej ^^

Vad konstigt det kändes att vara på gymmet en lördagskväll vid kl 21-22:30 haha ett bra pass fick jag till i alla fall, kände mig duktig som använde mig av den lediga tiden till att göra något vettigt. Men hey, skulle jag ändå bara åka hem efter jobbet för att strösurfa på datorn kunde jag lika gärna träna, och ett bra pass blev det 🙂 En powerwalk i ett högt tempo i 1 timme följt av gynstolen för insida & utsida lår och lite mage efter det. Ett bra sätt att avrunda lördagen på.

Idag blir det återigen jobb till stängning, men ingen träning efteråt då jag behöver vila (har ju trots allt fått in 4-5 pass den här veckan, great job Emilia 😀 ), ska gå lite ärenden inne i MoS innan jag börjar då jag behöver lite saker till min idé. Är så driven med den just nu, jag måste ta tag i det, måste, måste och jag ska sr till att ta vara på all hjälp jag kan hitta!

20160723_210611-1600x900 20160723_210545-1600x900

2 Comments

    • Hej ^^
      Så kul att du känner och tycker så 😀 glad jag blir ^^ Jag kan tyvärr inte berätta något mer om min ide då jag är rädd att någob ska sno den, men det jag kan säga är att iden är grym!! 😀
      Kram kram