Summerday

God morgon ^^

Hur mår ni denna stekande heta lördag? Jag kan faktiskt tycka att det är lite för varmt idag så på ett sätt så är det lite positivt att jag ska jobba haha Jag är ju mer för vår och höst när det kommer till vädret, de perfekt svalkande temperaturerna där det varken är för kallt eller för varmt. Det perfekta mellanläget, gillar att kunna klä mig snyggt utan att svettas ihjäl bara man har shorts och t-shirt, vad ska man klä sig i då liksom haha 😀

Aja, jobb står på schemat för min del, vad ska ni hitta på idag? Ta er till närmsta strand och ta er ett dopp, eller varför inte sätta er i en park för en piknick med några vänner (men glöm inte solskydd eller någon typ av parasoll för att få skugga) Njut av sommaren helt enkelt 🙂 Efter jobbet tänkte jag gå en sväng till gymmet för att träna lite lätt, en powerwalk och kanske några styrkeövningar då jag inte har några planer för ikväll. Det kommer bli en bra dag det här, kommer ni förbi butiken för att säga hej och shoppa lite? 🙂

Puss!!

20160723_111606-1600x900 20160723_111605-1600x900