Two After Works

God eftermiddag ^^

Igår var en mycket trevlig dag, eller snarare min kväll blev väldigt trevlig då jag hade två after works direkt efter varandra haha Man slår på stort under sommaren, men why not liksom 😀

Tränade lite innan det, hann med en powerwalk i ett snabbt tempo innan jag hoppade in i en dusch och gjorde mig i ordning för kvällen där en AW med Ava stod först på schemat. Vi satte oss på Snaps vid medborgarplatsen och snackade i timmar om vad som hänt i livet, underbart hur tiden bara flyger förbi när man har det bästa sällskapet ^^ Det roliga var också att bartendern frågade hur gammal jag var, jag blev helt paff då ingen har frågat det tidigare när jag beställt dricka ute så jag fick tänka efter hur gammal jag är haha Han lät lite tveksam, jag sa att jag kunde visa mitt id som bevis att jag var över 18 och han sa tillslut ”jag litar på dig” haha Kul att man ser ung ut i alla fall, det är ju målet 😉 Men sen var det dags att springa över till Kvarnen som också ligger på medborgarplatsen för en härlig AW tillsammans med mina underbara arbetskollegor där vi satt tills efter klockan 12 i den fantastiska sommarkvälls värmen, äntligen är den här 🙂 Det är så kul att få umgås lite privat också med mina kollegor, att inte bara prata jobb när man väl är i butiken utan en chans att lära känna varandra mer på djupet, så det blev en jättetrevlig torsdag såhär i juli 🙂

Nej men nu ska jag se till att ta tag i lite saker här hemma hos älsklingen. Ska nog börja planera min vecka som kommer då det kommer bli mycket jobb, sen blir det ett träningspass och en lugn fredagskväll. Härligt! Hur ser er dag ut idag? 🙂

20160721_225504-1600x900 20160722_131921

Då min mobil knappt hade några batterier så var det bara den första bilden som jag lyckades ta under kvällen, den andra gruppbilden är från min kollegas instagram 🙂