Digital Strateg


Jag. Är. Så. Himla. Glad. Just. Nu!! Ni ser en framtida Digital Strateg här inne som kommer bli expert på den digitala marknadsföringen, för jag ska börja plugga i höst 😀 Nackademin kommer bli mitt hem för studierna de närmsta 1,5 året och det kommer bli så kul, spännande och lärorikt att få sätta sig i skolbänken igen efter 5 års väntan. Nu får jag äntligen utbilda mig, nu är det min tur! Jag är så freaking exited och så glad 😀

I slutet av augusti sätter allt igång, nu är jag så taggad på att gå och köpa snygga skolgrejer. Ni vet som man gjorde när man gick i grundskolan och en ny termin satte igång efter sommarlovet, att man blev så spänd och inspirerad när tidningen från Akademibokhandeln ramlade ner i brevlådan så att man fick se allt fint man kunde köpa till skolan. Så känner jag nu, jag vill köpa nya pennor, skrivblock och praktiska skolverktyg, allt för att känna inspirationen flöda 🙂 Så kul det här kommer bli!

Är det någon av er läsare som också ska börja plugga i höst? 🙂

20160722_160544