American Pancakes

Hej på er ^^

Hur mår ni idag? Jag mår bra, sov ut länge idag och vaknade av mig själv (det bästa man kan göra ^^)  runt 12 tiden och visste inte vad jag skulle göra, ville inte råka väcka älsklingen som fortfarande snoozade så sött så jag fick ett ryck och började laga amerikanska pannkakor haha 🙂 Så kan det bli ibland, de blev dock inte runda och fina som de ska vara utan de såg mer ut som tillplattade amerikanska fotbollar haha Goda var dom i alla fall, ringlade på lite sirap och mums så gott det blev, en perfekt start på dagen 🙂

Planerna för idag är att snart åka in tillsammans med älsklingen för att träna, sedan kolla in H&Ms pop-up store på drottninggatan där de har en massa nya träningskläder och sedan så blir det faktiskt två stycken aw ikväll, tänka sig ^^ En med Ava och en med tjejerna på jobbet, det kommer bli kul det haha 😀 Vad ska ni hitta på idag? 🙂

20160721_125447-1600x900